Co się stało?No ja to jadę na urlop do szpitalawłaśnie czekam na szwagierkę ma mnie odtransportowac
reklama
E
Ewka34
Gość
Cos sie dzieje?
No ja to jadę na urlop do szpitalawłaśnie czekam na szwagierkę ma mnie odtransportowac
E
Ewka34
Gość
U mnie jest dziewczyna 42 tydz.. zero skurczy, zalozyli jej cewnik rozpierajacy zamiast oksy.. moze cos sie bedzie dzialo
bo biedna juz wkurzona chodzi.. a jutro druga mamiec zakladane to..
Przerąbane tak czekać długo pewnie się denerwuje, czeka a tu nic.U mnie jest dziewczyna 42 tydz.. zero skurczy, zalozyli jej cewnik rozpierajacy zamiast oksy.. moze cos sie bedzie dzialobo biedna juz wkurzona chodzi.. a jutro druga mamiec zakladane to..
E
Ewka34
Gość
Teraz jest zadowolona bo czuje ze sie rozszerza i ma nadzieje ze urodzi juzPrzerąbane tak czekać długo pewnie się denerwuje, czeka a tu nic.
Kasiula8989
Fanka BB :)
U mnie jest dziewczyna 42 tydz.. zero skurczy, zalozyli jej cewnik rozpierajacy zamiast oksy.. moze cos sie bedzie dzialobo biedna juz wkurzona chodzi.. a jutro druga mamiec zakladane to..
To jakbym widziala siebie 5 lat temu haha
Też mi to zalozyli i nic nie dalo:/ bylam wściekła, nie moglam się juz doczekać a do tego wygladalam jak balon, który za chwile pęknie hahaha
Termin mialam na 28.10 a urodzilam 11.11 masakra
Maljan
Ale fajnieW czwartek jedziemy na zlot samochodów na 3dni Wawrzkowizna k. Bełchatowa, potem zajedziemy do Częstochowy i Wrocławia 2-3dni. W drodze powrotnej chcemy zajechać do mojej kuzynki k. Łodzi na 2dni. Wyprowadziła się tam rok temu po ślubie do męża. Tylko tą Wawrzkowiznę mamy zarezerwowana, zapłaconą a reszt to taki spontan gdzie zajedziemy tam się zatrzymamy i wynajmiemy hotel.
E
Ewka34
Gość
No ona sie wkurzala wlasnie.. powiedzieli jej ze jak dzis to nie zadziala to jutro oksyTo jakbym widziala siebie 5 lat temu haha
Też mi to zalozyli i nic nie dalo:/ bylam wściekła, nie moglam się juz doczekać a do tego wygladalam jak balon, który za chwile pęknie hahaha
Termin mialam na 28.10 a urodzilam 11.11 masakra![]()
Maljan
Nie dziwie się, że wkurzonaU mnie jest dziewczyna 42 tydz.. zero skurczy, zalozyli jej cewnik rozpierajacy zamiast oksy.. moze cos sie bedzie dzialobo biedna juz wkurzona chodzi.. a jutro druga mamiec zakladane to..
reklama
E
Ewka34
Gość
Dziewczyny,czuje sie dzis bardzo dobrze.. mialam zaledwie kilka twardnien.. wczoraj bylo gorzej..