reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O jej. hehehe. Ja swojego nie wypuszczę. Chyba oboje balibysmy się , że wyjdzie a ja akurat urodzę
emoji23.png
Heh. Mój wyszedł przy starszej córce akurat na fajkę. I na to zmieniła go moja mama... :D nie dość że jego nie było to jeszcze akurat teściowa go zmieniła;)

Właśnie wróciliśmy z Lidla. Mężu zaszalal i zakupił samych niezdrowosci za ponad 100zl. Szafa że słodyczami odzyla;) i chipsy i Nutella i cola ;) ja nie jestem jakąś slodyczożerna ale świadomość że zapas pełen mnie cieszy. No i lody orzeszkowe i brzoskwinki... :D

reklama
Heh. Mój wyszedł przy starszej córce akurat na fajkę. I na to zmieniła go moja mama... :D nie dość że jego nie było to jeszcze akurat teściowa go zmieniła;)

Właśnie wróciliśmy z Lidla. Mężu zaszalal i zakupił samych niezdrowosci za ponad 100zl. Szafa że słodyczami odzyla;) i chipsy i Nutella i cola ;) ja nie jestem jakąś slodyczożerna ale świadomość że zapas pełen mnie cieszy. No i lody orzeszkowe i brzoskwinki... :D
Fajnie , że to napisałaś :D w takim razie pozwolę mojemu iść na papierosa odpocząć skoro mama będzie mogła wejść na podmianke :D

I nie chorowały ?
Długo czekałaś po wyjściu z wody zanim wyszliście na pole ?
I dzieciaki przez to pływają swobodnie teraz ? :)
Myślę, że bardziej niż normalnie nie chorowały. Zanim ich umyłam, ubrałam, potem ogarnęłam siebie, wysuszyłam włosy itp to bylo pewnie dobre 20-30min od wyjścia z wody. Zawsze lubili wodę, nie bali się. Dzis mają 6 i 7 siedem lat i oboje pływają sami się nauczyli bez instruktora tylko z nami. Od stocznia ma być basen 300m od naszego bloku to chcę żeby chodzili na zajęcia z instruktorem.

Daj trochę coli z lodem plissss ♥️♥️♥️

Mi się to sprawdziło cała ciaze prawie zgaga i synek miał długie włoski , ale to bardziej po mnie bo ja miałam też bujną czuprynke jak się urodziłam , a mąż to nawet nie wiem jak miał ..:Dmoja koleżanka też miała zgagę a dziecko łyse ale mówiła że prawie każde dziecko w rodzinie zawsze łyse się rodziło :D
Moi mieli mało włosków i bardzo jaśniutkie, zgagi nie miałam. Teraz też nie mam zgagi i ciekawe czy mała też będzie miała mało włosów.

Ale bym sie coli napiła.. .

reklama
Do góry