Lustysia
Fanka BB :)
Cisza przed burza?Dziewczyny.. ja sie dzis serio czuje cudownie.. az dziwne po ostatnich tygodniach nie?nawet muchy gonilam zeby je zabic..
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cisza przed burza?Dziewczyny.. ja sie dzis serio czuje cudownie.. az dziwne po ostatnich tygodniach nie?nawet muchy gonilam zeby je zabic..
![]()
Co za masakra, to wszystko działo się naprawdę? Takie rodziny żyją jeszcze w Polsce Omg...Widziałaś ten materiał z uwagi? Zobacz
hahaha
Jedna w porządku do pogadania też sierpniowkaChociaż jakieś fajne? Da się pogadać?
Dzień dobryDzieeeń dobry [emoji847]
Jak dobrze że ciąża to taki piękny stan, można sie wyspać do woli [emoji42]
A tak serio, padnę w końcu jak codzinnie bede mieć takie pobudki
Co tam u Was? Wszystkie w dwupakach? Meldować [emoji3]
Dzień dobryja spałam dziś jak zabita że nie słyszałam nawet jak pod blok przyjechała policja i straż [emoji23]
Gratulacje !!! Wszystko dobrze z maluszkiem ? No waga piękna jak na ten tydzień i wzrost - nie wiem czy ja do 40 tyg jakbym chodziła , to czy moja malutka by tyle ważyłaJak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.