• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja sie tez nie nastawiam juz ,bo widze ze malej jest dobrze ,mowie moim ze moze byc na dniach ,a moze byc i za dwa tyg ;) tylko to uciazliwe jest.. ta niezaradnosc ,bole itd..

Noo. Sam lekarz mi wczoraj powiedział , że pewnie się niecierpliwie przez te tygodnie gdzie miał wystapic poród przedwczesny. Że tyle stresów od 28 tygodnia , później kolejne doszły w 32 i teraz się pewnie czuje jak bym już była po terminie [emoji23] no miał sporo racji muszę Ci powiedzieć [emoji23]
Ja będę mówiła , że zobaczą w pierwszy weekend sierpnia [emoji23] bo pytania czy już , czy jeszcze tylko mnie denerwują..

Oj kochana, coraz gorsze. Kręgosłup mnie boli krzyż tez. Od trzech dni krocze mnie boli. Brzuch mi się obniżył i zgaga mnie przynajmniej nie męczy....
Kurcze... Mam nadzieje, że odpoczywasz dużo. Jeśli leżysz na plecach to podkładaj sobie coś pod kolana żeby odciążyć kręgosłup. No i ciekawe na kiedy Ci termin CC wyznaczą, do terminu z OM to jeszcze masz kawałek z tego co kojarzę:(

reklama
Noo. Sam lekarz mi wczoraj powiedział , że pewnie się niecierpliwie przez te tygodnie gdzie miał wystapic poród przedwczesny. Że tyle stresów od 28 tygodnia , później kolejne doszły w 32 i teraz się pewnie czuje jak bym już była po terminie [emoji23] no miał sporo racji muszę Ci powiedzieć [emoji23]
Ja będę mówiła , że zobaczą w pierwszy weekend sierpnia [emoji23] bo pytania czy już , czy jeszcze tylko mnie denerwują..
Daj spokoj.. mnie tez nastraszyli tym porodem przedwczesnym itd i co? Mala lobuzuje w brzuchu tyle ze juz coraz nizej.. ;)

To te pytania u meza w pracy sa non stop, on chyba ma tych pytan dosc hyhy.. mowie mu zeby odpowiadal tak.. ze jak zaczne rodzic to z pewnoscia go w pracy nie zobacza :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry