• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Powinnaś się poradzić ginekologa bo to trochę za dużo. Tak może być przy cukrzycy. Ja teraz przytyłam 8kg od poczatku ale w 1 i 2 ciąży w 3cim trymestrze tyłam po 4kg na miesiąc a też się nie objadałam. W 1ciąży przytyłam 20kg w drugiej 22kg i nie wiem od czego to zależy.
I mozliwe, ze na krzywej by mi nie wyszlo? A w poprzednich ciazach mialas rozpoznana cukrzyce?

Czuje się jak jakaś gwiazda celebrytka każden mój ruch jest śledzony :D smarowalam pachy antyperspirantem , twarz kremem po kampaniu to dopiero było widowisko dla niej oczu nie oderwała .. zaraz jeszcze zacznie mi fotki strzelać żeby sobie patrzeć jak już opuszczę tą sale :D
Może jej po prostu kogoś przypominasz? I tak patrzy i patrzy i się zastanawia kogo..
A ona nie zagaduje do Ciebie? Ja bym wolała zagadać ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry