reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mozesz pisac o postepach :D przygotuje sie psychicznie
Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Wiem jedno to moje ostatnie dziecko

Ja się miałam dziś nastawić psychicznie, w końcu dziś upragniony czwartek a tu nuuuda...
Za to oglądałam powtórke Kossakowskiego jak niby miał przeżyć bóle porodowe, wywołane jakąs specjalną maszyną. I co?? i zwiał koleś przy 8 centymentrze. A my bidulki nie dość, że trzeba przepękać do 10tego centymetra to jeszcze potem parte:) Juz nie mówie o nacinaniu, szyciu, łożysku itd...

Życie nie wymyśliło tego sprawiedliwie :p

Ale sie ciesze, ze wczoraj tyle zrobiłam, dzis tylko zrobie sałatkę do obiadu i placki ziemniaczane, i może to włosy farbnę. Psychicznie mi dobrze :)

Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Trzymaj się Kochana! I nie jedz, może lepiej wypij coś z cukrem,zeby mieć siłę! Trzymam kciuki!!!

A ha chyba skoczę z balkonu...aż mi niedobrze z bolu nóg przy robieniu kupy!! No kur.... chore!!!!!

To powinno sie jesc przed? Beda Ci robic lewatywe?

Kochana to nie jedz bo mozesz pozniej zwymiotowac czasami.. nie zmuszaj sie :*

Dzień dobry ;) u mnie kolejny ponury dzień, cały czas pada deszcz;/ aż nic się człowiekowi nie chce, a muszę dziś jechać z l4 do pracy. Głowa mnie boli od samego rana. Mam nadzieję, że niedługo przestanie padać, ale nie zapowiada się na to niestety ;/

Tez bym chyba nie dała rady zjeść przy bólach .

A jak koleżanka obok ? Teraz to dopiero bedzie sie patrzyła :)

Trzymaj sie tam , będziesz juz miała poród za sobą i niebawem pokażesz nam dzidziulka .

reklama
T

Tu chodzi raczej o to zeby nie zaslabnac przy porodzie ;) ja pamietam ze nic nie jadlam bo nie moglam nic przelknac z bolu ;) ;)
Ja jadłam kolację a w szpitalu byłam rano i dali mi kroplówki wzmacniające bo położna powiedziała że lepiej żebym nie jadła bo zwymiotuje. I w sumie powiem Wam że o jedzeniu pomyślałam dopiero o 18 czyli 24 h bez jedzenia było.

Do góry