miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Śliczny wpis. Zrobiłam screena, będzie do albumu brzuszkowego![]()
U Ciebie też już ciekawie a dalej w dwupaku.![]()
Niedziwne
Hah no u mnie uparta córcia, tak jak i u Ciebie hah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny wpis. Zrobiłam screena, będzie do albumu brzuszkowego![]()
U Ciebie też już ciekawie a dalej w dwupaku.![]()
Z zycia Ci moge napisac, ze mam kolege po dwoch zaszyciach. Od zakonczenia dzialania drugiej wszywki minal ponad rok. Do tej pory radzil sobie z pomoca piw bezalkoholowych, nawet na weselach mogl nie pic. Zdarzaly sie male wpadki. Od niedawna problem powrocil. Kłopoty w domu sie nawarstwily i wrocil do dobrze znanego sposobu walki ze stresem... oby z Kamilem bylo inaczej, zycze Wam tego. Dlatego pisalam o pomocy specjalisty, silnej woli i o tym jak daleko w to zabrnal.Myślałam dzisiaj nad tym też. A gdyby zastąpił ta chęć, piwem 0.0% ? Czy to głupi pomysł. Chodzi mi , żeby tak na początek, oszukać trochę głowę. Pomoc specjalisty .. ale w jaki sposób skoro w poniedziałek wyjeżdża![]()
Gratulacje[emoji7] [emoji7] [emoji7]Gratulacje!!!! Majeczko witaj!!!![emoji173]️
Oj, mialo byc do @KatiNailsGratulacje[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Jak Twoje wyniki i zdrowko ?
Gratulacje Kasiu.2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze

2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze
Kasiu czyli taka sama jak moja okazało sie , Gratulacje!! Jaka była przyczyna szybkiego Cc? Te dedimery ? Całuski dla was2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze
Gratulacje!2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze