E
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spokojnie, traktuj jak powietrze. Staraj się nie podnosic sobie ciśnienia jej osobą. Tym sposobem nie dasz jej satysfakcjiNie wiem.. poprostu sie boje.. druga sprawa jestem juz tak znieczulona i mam dosc tej baby,ze obawiam sie,ze cos jej zrobie.. serio.. a jestem do tego zdolna :/
Tak Michasi wyniki juz oki..![]()
Ty się chociaż dobrze odżywiaj, bo przy karmieniu trzeba. Jakieś witaminy też możesz brać[emoji4]Z chęciąchciałabym wyjść na te pół godzinki z małą , mimo, że tak jestem wymęczona już, mało śpię, oczy podkrążone, krwinki w oczach mi popękały, połowie oczu mam czerwonych w środku , ciekawe czy to zejdzie. Wyglądam i czuję się jak zombi. Dlatego dziewczyny, póki możecie, to śpijcie
![]()
idealnie[emoji16][emoji16]U mnie nalesniki polane zmiksowanymi bananami
Zobacz załącznik 884286
Ewka nie stresuj sie tak, bo Ci sie mleko zatrzyma [emoji14]Nie wiem.. poprostu sie boje.. druga sprawa jestem juz tak znieczulona i mam dosc tej baby,ze obawiam sie,ze cos jej zrobie.. serio.. a jestem do tego zdolna :/
Tak Michasi wyniki juz oki..![]()
Ja pamiętam jak dostałam na patologi ciąży,, zupe jarzynowa " byly w niej dwa kawałki marchewki i dwa kawalki ziemniaczka hahahah
U mnie nalesniki polane zmiksowanymi bananami
Zobacz załącznik 884286
Ja po lekarzu. Rozwarcia było brak i główka wysoko... zrobił masaż szyjki i czekać mam co dalej. W wyniku masazu zrobilo się rozwarcie na 1.5cm. Biodra mnie tak bolą bo jestem drobna A mały rośnie i uciska.
No i mam seks uprawiać. Lekarz mówi że seks działa cuda.
Jestesmy w domku.. mala pije i spi hyhy jest strasznie duszno..
Jak przyjechalismy ,tesciowa zamiatala przed domem,prawie twarza przy ziemi.. nie podniosla wzroku i olala swoja wnuczke.. przyjechala moja rodzina z corka, zrobila swoj tv na full i teraz trzaska drzwiami.. schodzac ze schodow tez tupie mocno.. Michasia spi nie przeszkadza jej to![]()
Jutro przyjedzie polozna ranomam nadzieje ze tesciowej nie odwali..
Michasia w domku hyhyZobacz załącznik 884301
Oj tak, działa i aż szkoda, ze ja mojego nie mogę tutaj gdzieś wykorzystać, bo u mnie już rozwarcie tez na 1 palec także tak 2 cm i by seksik pomógł, zaraz by było do rana 5 cm i jadymy na porodówkę [emoji847]