reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wiem, cieszę się z tego powodu :) bo to cieszy jak dziecko ładnie rośnie. Myślał żeby kupić taką wagę nawet :D bo położna była już dwa razy , ostatni raz przyszła po 5 dniach. Chyba za szybko.. zaraz skończą się wizyty i nie będę wiedziała ile mała przybiera :(
Można takie wagi wypożyczyć ale ważenie ma sens jeśli są jakieś problemy u Ciebie nie ma więc myślę że wyluzuj:)

A to jeszcze spytam, normalne , że zawsze mam jedna pierś troszkę mniejsza i miekksza ? Ta pierś co sutek się nie wyciągnął. Boje się , żeby nie były bardzo różne po jakimś czasie w końcu :/
Laktacja u ciebie jeszcze się normuje to dopiero niecałe 2tyg po porodzie. Myślę, że normalne. Ja tez mam jedną pierś z płaskim sutkiem. Zawsze miałam lewą pierś troszkę większą od prawej, po ciążach się to nie zminiło a miałam nadzieję, że może się wyrówna:)

Laktacja u ciebie jeszcze się normuje to dopiero niecałe 2tyg po porodzie. Myślę, że normalne. Ja tez mam jedną pierś z płaskim sutkiem. Zawsze miałam lewą pierś troszkę większą od prawej, po ciążach się to nie zminiło a miałam nadzieję, że może się wyrówna:)
Każda kobieta ma jedna większa, druga mniejsza podobno, taka nasza natura. Jednak ta roznica jest nie znaczna ;)

Połóż sobie na podpaskę mokry gazik, wacik ten większy, nawet mokra pieluszkę tetrowa. Co kolwiek byle mokre. Wtedy szwy nie są suche i tak nie ciągną :*
Popieram. Ja co chwilę psikam octaniseptem i jest mi lepiej jak mam tam mokro. Bo inaczej to nie mogę się ruszać

Jeszcze piersi mi chce rozsadzić. A sutki to tragedia. Jak mały zaciągnie to mam wrażenie jakby mi ktoś sto igieł w sutka wkładał..

reklama
Do góry