E
Ewka34
Gość
Hyhyhy kocham sowy ,mala tez widze ze lubiZdjęcie do połowy mi się zaaktuslizowalo i myślałam , że to sowatwoja ulubiona
Jaka już duża , kochana![]()
dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhy kocham sowy ,mala tez widze ze lubiZdjęcie do połowy mi się zaaktuslizowalo i myślałam , że to sowatwoja ulubiona
Jaka już duża , kochana![]()
Ja teraz odkąd wiem o tej bakterii w ranie to mam dużo czasu na posty .. muszę ją wietrzyć prawie cały czas więc w jednej ręce brzuch a w drugiej telefon [emoji16][emoji16]Hahaha. Nadrabiam posty [emoji23]
Moi dziadkowie też mieli gospodarstwo, kury, świnie, krowy, żniwa, zbiory siana, ziemniaków...eh uwielbiałam ich odwiedzać najlepsze wakacje to wakacje u nich.Ja wakacje spedzalam u dziadkow na wsi, super wspominam te czasy... jeszcze mieli godpodarstwo, pelno zwierząt, mleczko prosto od krowek i jaja od kurek, zniwa, zbiory warzyw i owocow, wykopki. Wtedy bylo beztrosko a ja chcialam byc dorosla![]()
DokladnieDzis czy jutro , i tak trzymamy kciukasy [emoji9]
Marzenia są moim celemMarzenie albo cel.. wybor nalezy do Ciebie :*
Jaka duża już jestJaka slodka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] [emoji7] dobrze ze juz dochodzisz do siebie [emoji173] [emoji9]
A to jest ten komplecik od Ciebie :* Zobacz załącznik 886892
Trzymam kciukiDzięki Kochana za odpowiedź. Mam podwyższone crp i coś co świadczy o bakterii. Młoda tętno 160-170. Czekam na badanie, lewatywe i rozwiązujemy ciążę... nie wiem czy cesarka czy spróbuje wywołać, boję sie;(