miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
To szkoda nerwów czy będziesz odpowiadać na zaczepki? Masło maślane
Koniec tematu.
Szkoda, ale jestem „zażarta” i nie umiem obejść tego heh. Ale już luzik..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To szkoda nerwów czy będziesz odpowiadać na zaczepki? Masło maślane
Koniec tematu.
Tak jednorazowy 1000Dziekiizaznaczyłam
to jest ten dodatek 1000zl jednorazowy tak ?
Jasnedo 17 sierpnia mamy czas to już muszę w sumie się ustawić. Chyba na przyszła sobotę
![]()
Dziewczyny jskie macie pomysły na jutrzejszy obiad? Wczoraj pisałyście o lasagne i dzisiaj zrobiliśmy. Wszyscy w domu mega zadowoleni z obiadu. Mi jakoś ostatnio pomysłów brakuje.
Wszystko będzie dobrze! Nawet nie ma innej opcji! Cały czas myślę o Was.Bardzo dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie miłe słowa wsparcia:*
Mam temp 38,3, głowa mi pęka. Jestem po pierwszej dawce antybiotyki. Teraz dozylnie paracetamol. Za godz pobór krwi na ftp, jak rośnie, to oksytocyna i próbujemy rodzić. Jak nie pójdzie to cc... oby z malutką było dobrze wszystko.
Super! Ja dzisiaj z córka tańczyłam, ale Leo to nie ruszyło hahaA ja mam dobrze, nie musze nic robić bo jutro moi rodzice robią impreze z okazji 30 lecia ślubu i będzie pyszne jedzonko
Może trochę potańcze to Jagódka wyskoczy ?![]()
Co u Ciebie Kochana? Bardzo dlugo sie nie odzywalasWitam Was kochane;* nie jestem na bieżąco ale po profilowych widze ze sporo mam rozpakowanychgratuluję; *
Właśnie miałam zrobić zdjęcie ale mi wyleciało z głowy i schowałam u córki w pokoju. Jak jutro nie zapomnę to zrobię i pokażePochwal się gotowym kocykiem.