G
gosc12
Gość
Nad tym termoopakowaniem też się zastanawiam. Ale bardziej czy np to mleko się nie zepsuje jak by było ciepło ..Powodzenia, trzymam kciuki :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nad tym termoopakowaniem też się zastanawiam. Ale bardziej czy np to mleko się nie zepsuje jak by było ciepło ..Powodzenia, trzymam kciuki :*
Dziewczyny, jeśli moja mama chce iść na spacer z Filipem i ja chcę odciągnąć swoje mleko dla niego, to jak to zrobić? Odciągnąć np 1h przed spacerem i włożyć od razu do termoopakowania czy mogę odciągnąć wcześniej, włożyć do lodówki, przed samym spacerem podgrzać w podgrzewaczu i wtedy włożyć do termoopakowania? [emoji14]
Powodzenia! ;*Trzymajcie kciuki dziewczyny. O 11.30 jadę na cc. Najpierw na obchodzie mówili, że w czwartek a teraz przyszedł lekarz żeby podpisać zgodę. Boję się. Nie wiem czy mąż zdąży bo po odchodzie dzwonilam, że dziś nie więc pojechał do pracy na montaż o jest 50 km od szpitala a jeszcze do dzieci musi kogoś ogarnąć.
Mąż dziś pierwszy dzień w pracy po opiece [emoji23] więc prysznic trzeba brać w towarzystwie [emoji23]
Dzięki temu kto wymyślił ten leżak [emoji23] włączyłam jej kołysanki z tego kwiatka i śpi jak zabita [emoji23] Zobacz załącznik 888065
Używany za 170 złKupilas nowy czy używany?
Znalazłam ofertę niby w stanie idealnym za 200 zł i tak myślę czy to się opłaca![]()
PowodzeniaTrzymajcie kciuki dziewczyny. O 11.30 jadę na cc. Najpierw na obchodzie mówili, że w czwartek a teraz przyszedł lekarz żeby podpisać zgodę. Boję się. Nie wiem czy mąż zdąży bo po odchodzie dzwonilam, że dziś nie więc pojechał do pracy na montaż o jest 50 km od szpitala a jeszcze do dzieci musi kogoś ogarnąć.