Iga0071
Fanka BB :)
Trzymam kciuki choć pewnie teraz jak to pisze już dawno Jest po..Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki choć pewnie teraz jak to pisze już dawno Jest po..Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się![]()
A czemu miałaś ściągane szwy?[emoji4] tzn. Czemu miałaś zwykle, a nie rozpuszczalne?
Pampersy oryginalne maja wszystkie. I active dry i premium care i procare.A wiecie, że nawet nie wiedziałam o tym? Gdzie dokładnie ich szukać, które to są?
Ja to od ciąży od tych moich nieszczęsnych wymiotów uzależnilam się od wody źródlanej niegazowanej [emoji23] a teraz to w ogóle pije jak smok. Mąż mi zgrzewkami kupuje [emoji23]Klaudia a po co ty to pijesz? Przecież to niedobre jest [emoji14] cukier, farbka, chemia![]()
Kolejny HNB na naszym forum?Zobacz załącznik 890614Uff w końcu się chyba udało, ale lepiej nie odkładam jej nigdzie tylko położę się obok niej na łóżku tak żeby mnie „czuła” cwana diablica![]()
Cudna [emoji7]hah sorki kobietki za spam, ale nie mogę z pozycji w jakiej ona śpi w końcu zadowolona, że w łóżku z nami [emoji28]
Zobacz załącznik 890628
Pewnie miałaś zdejmowane tylko po bokach pętelki. Bo to co wystaje ponad skórę się nie rozpuści.Dobre pytanie :/ zależy od szpitala pewnie. Te podskórne miałam rozpuszczalne.
Kurde to współczuję...mnie moje po 8 dobach jeszcze się nie rozpuściły całkowicie ale to normalne[emoji4]Tak mi lekarz wczoraj powiedział, jak oglądał ranę.Dobre pytanie :/ zależy od szpitala pewnie. Te podskórne miałam rozpuszczalne.