reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Żywię się tak od czwartku [emoji14] dla mnie masakra bo uwielbiam nabiał

A jakie ma maluch objawy ze tak zrobiłaś ? No dla mnie tez lekka kicha bo ostatnio to w sumie płatki na mleku , jakiś jogurt złapany w locie ratował mi tyłek wieczorem czy rano przy trójce moich ludziow:)czy jajecznica albo jajko na obiad w sosie czy sadzone ... i co ja biedna teraz pocznę ;)

W drugiej dobie po porodzie? Ja prawie przez miesiąc nie mogłam się tam dotknąć a co dopiero masaż robić. Wczoraj odpadł mi ostatni kawałek szwu. A od porodu minęło 6 tyg. Nie wiem czemu tak długo to trwało tym razem. Poprzednio wszystkie szwy odpadły po 2 tyg

Mi po jednym po tygodniu. Po drugim lekko peklam ale bez szwu a po trzecim nic

Dobrze ze po wizycie u innego lekarza na nfz (mój lekarz zrezygnował z nfz) poszłam na prywatna wizytę do swojego ginekologa który obie ciąże mi prowadził..

reklama
A jakie ma maluch objawy ze tak zrobiłaś ? No dla mnie tez lekka kicha bo ostatnio to w sumie płatki na mleku , jakiś jogurt złapany w locie ratował mi tyłek wieczorem czy rano przy trójce moich ludziow:)czy jajecznica albo jajko na obiad w sosie czy sadzone ... i co ja biedna teraz pocznę ;)
Ma wysypkę... zaczęła się od buzi, szyi, uszu, karku. Jakieś 2-3 dni temu przeszła jeszcze na brzuszek i nogi. Nabiału nie jem od czwartku, a już w niedzielę wysypka robiła się mniejsza, a dzisiaj na buzi i okolicach jest już na prawdę ładnie. Jak zniknie całkiem to będę wprowadzać troszkę mleka i patrzeć na reakcję.
Ja na razie jakoś daję radę, ale na dłuższą metę masakra [emoji16]

Do góry