Mikasa7
Fanka BB :)
Szooooook, tak jak ich nie lubiłam, tak chyba będą moimi ulubionymi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szooooook, tak jak ich nie lubiłam, tak chyba będą moimi ulubionymi
AphtinDziewczyny co polecacie na pleśniawkę dla miesięcznego maluszka bez recepty?![]()
DziękiTe trzy są i bez mleka i bez jaj. Jeszcze pierniki toruńskie są bez mleka,ale z jajkami. I żelki. I biszkopty.
Oreo naprawdę bez mleka?????
U mnie tak właśnie się stało [emoji23]Szooooook, tak jak ich nie lubiłam, tak chyba będą moimi ulubionymi![]()
No właśnie chodzi o to żeby porządnie wypłukać to pewnie wtedy obojętne w czym się pierze, chociaż wiadomo że dla pewności lepiej w dziecięcym proszku.Ja przy Aleksie pytałam proszkiem persil. Teraz kapsułkami ariel i mimo że mam alergików to nic im od tego nie jest. Ale Piore na programie antyalergicznym z podwójnym płukaniem
Spróbuj najpierw po każdym karmieniu przecierać język dziąsła i podniebienie pieluszką tetrową zawiniętą na palec i zmoczoną w wodzie przegotowanej. Jak po dwóch dniach nie zobaczysz poprawy to dodaj do tego co wyżej kilka kropel aphtin i już. Zejdzie ładnie.Dziewczyny co polecacie na pleśniawkę dla miesięcznego maluszka bez recepty?![]()
Jak do kogo ? To tego gastrologa.No właśnie się zdziwiłam a do kogo w końcu macie iść?
@klaudiaa975 to trzymam mocno kciuki. Oby wszystko wypaliło jak chcecie! A mama ma już coś na oku? Wiadomo co z wyjazdem?
Oby z Alusia też już było tylko lepiej.
AftargentDziewczyny co polecacie na pleśniawkę dla miesięcznego maluszka bez recepty?![]()