E
Ewka34
Gość
Dziewczyny czy wasze dzieci tez maja zaciesz do lampy na suficie? Moja jest strasznie zaintrygowana lampami sufitowymi i zaciesza do nich 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oo tak.. już długoDziewczyny czy wasze dzieci tez maja zaciesz do lampy na suficie? Moja jest strasznie zaintrygowana lampami sufitowymi i zaciesza do nich![]()
Jak?Pytam bo do bery dobrze się jest przygotować[emoji4]
Też tak myślę. Położna kazała oszukiwać wodą a pediatra powiedziała, że duży chłopak i w książeczce wpisała, ze stan odżywienia b.dobryW ogóle śmieszne jak tak piszą, że powinno max tyle, minimum tyle.. no ludzie kto to pisze. Jak idzie się do pediatry i on określa czy przybiera prawidłowo czy za malo. Chociaż czasami może i być za dużo [emoji28][emoji16] ale to tez głupota, bo dziecko jak będzie rosło w długość i później raczkowało to stacji „zbędne” kg.
Dziewczyny czy wasze dzieci tez maja zaciesz do lampy na suficie? Moja jest strasznie zaintrygowana lampami sufitowymi i zaciesza do nich![]()
U mnie na początku za mało przybierał a później jak wystrzelił rośnie i rośnieW sumie to wszędzie inaczej, ale jak dziecko przybiera to dobrze, bo znaczy ze rośnie i się rozwija. Gorzej jeśli za mało, bo wtedy mama się martwi![]()
Ja nigdy tabletek nie brałam i dalej nie chce. Dopiero po 1,5roku bez żadnych zabezpieczeń zaszlam w ciążęDosyć duży tzn ile mniej więcej? I tak sama pewnie zaniedlugo będę musiała poczytać i się dowiedzieć co wybrać, bo tabletek właśnie nie chce.
Ale jajaDziś rano jak Mały się przebudził wzięłam go do łóżka i zaczął znów przysypiać. Ja też zasnęłam a po jakimś czasie obudziło mnie coś dziwnego...Kacper ssał mój nos![]()
Ja w każdą ciążę zaszłam po 1 sexie.Ja nigdy tabletek nie brałam i dalej nie chce. Dopiero po 1,5roku bez żadnych zabezpieczeń zaszlam w ciążę![]()