• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam pytanie jak szczepicie badz szczepilyscie swoje dzieci? Skojarzonymi czy normalnymi? My mamy jedne szczepienie za soba te na nfz plus platne pneumo i rota. Ale mozemy szeczepic 5w1 bo nam przysluguje z tego wzgledu ze Marcel urodzil sie maly. Jak wasze dzieciaczki zniosly takie szczepionki? Kazdy mowi ze czesto po tych 5w1 wystepuje NOP.
Ja 6w1. Jesteśmy po pierwszym szczepieniu plus rota. W poniedziałek mamy pneumo z nfz.
Dziewczyny a skoro mowa o Katarkach i Sopelkach to ja też muszę kupić i zaraz zamówie bo mam tylko zwykłą gruszke. Chcę taki żeby można było odciągać ustami i odkurzaczem. To który to będzie?
Np. Katarek plus

Akurat teraz jest promka w rossmanie także biere go dziś [emoji28][emoji1376]Zobacz załącznik 910864

Do 29 października jest ta promocja jeśli któraś jeszzxze zamierza kupić taki sprzęt.
Też mam ten i ładnie ściąga.
Do odkurzacza bym kupila bo przy dużym katarze nieraz pomogl chłopakom ale nie mam takiego odkurzacza, do którego można podlączyć. Mam tylko taki stojący.

Moja w 56 chodziła 6 tygodni , teraz kończy 62 i pomału wchodzimy w 68 ale kombinezon na zimę musi być 74. Ile waży ? Ile miał cm jak się urodził ? Wcześniakiem jest ? Nie pamiętam , sorki

Spoko, przeciez nie idzie wszystkich zapamiętać. Mój jak się urodził to ważył 2760 g i mierzył 51 cm. A jak byliśmy 28 września na szczepieniu to ważył 4500 g i mierzył 55 cm.

Dziewczyny mam pytanie jak szczepicie badz szczepilyscie swoje dzieci? Skojarzonymi czy normalnymi? My mamy jedne szczepienie za soba te na nfz plus platne pneumo i rota. Ale mozemy szeczepic 5w1 bo nam przysluguje z tego wzgledu ze Marcel urodzil sie maly. Jak wasze dzieciaczki zniosly takie szczepionki? Kazdy mowi ze czesto po tych 5w1 wystepuje NOP.
My szczepimy skojarzonymi 6w1 i pnemokoki darmowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry