reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
A skąd wy dziewczyny wiecie już teraz ze macie problemy z cukrem? Mialyscie juz we wcześniejszych ciazach takie problemy i teraz robiliście jakieś badania? Bo ja jeszcze nic nie robiłam i nawet nie wiem jaki mam cukier ale tez i w dwóch poprzednich ciazach nie miałam takich problemów. Ale ciekawi mnie że wy już tak szybko wszystko wiecie i macie już te diety dla cukrzykow

A skąd wy dziewczyny wiecie już teraz ze macie problemy z cukrem? Mialyscie juz we wcześniejszych ciazach takie problemy i teraz robiliście jakieś badania? Bo ja jeszcze nic nie robiłam i nawet nie wiem jaki mam cukier ale tez i w dwóch poprzednich ciazach nie miałam takich problemów. Ale ciekawi mnie że wy już tak szybko wszystko wiecie i macie już te diety dla cukrzykow
Teoretycznie po wizycie z serduszkiem powinien przepisać lekarz badania, w tym np. morfologia, cukier, mocz, grupa krwi i wtedy się okazuje :)

Czesc, rano obudzilam sie z mdlosciami, maly wstal o 5-tej, potem udalo nam sie zasnac, Tomek ma wolne, Boze ja nie pamietam, kiedy on mial wolny weekend :) dzis czekaja nas generalne porzadki, poki co zjem cos i biore sie za obiad-dzis szare kluski z kapustka i boczek lub kielbaska, do wyboru :) popoludiniu biore sie za szynke w galarecie a jutro robimy salatke.

Mój ginekolog zleca cukier jako jedno z pierwszych badań, A dodatkowo w każdej poprzedniej ciąży też miałam cukrzyce, więc w sumie sama zrobiłam cukier na pierwszą wizytę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry