Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja krzywe robiłam przed ciążą. Teraz cukier 2 razy i na tej podstawie lekarz określił że jest problem.A robilas juz krzywa?
Cześć. Do kiedy gin kazał Wam brać Duphaston? Jestem w 7 tc wg OM i mam już w przyszłym tyg zmniejszać do 1 tabletki dziennie przez 7 dni, a później odstawić. Zastanawiam się, czy nie za wcześnie. Delikatnie mówiąc nie mam do końca zaufania do gina.
Wybraliście już lekarza prowadzącego ciążę? Czym się sugerowalyscie? Ja jeszcze nie zdecydowałam, a za dwa tygodnie mam mieć kolejna wizytę.
Ja nie przyjmuje w ogóle. Mi lekarz powiedział że nie widzi potrzeby stosowania także zobaczymy..Cześć. Do kiedy gin kazał Wam brać Duphaston? Jestem w 7 tc wg OM i mam już w przyszłym tyg zmniejszać do 1 tabletki dziennie przez 7 dni, a później odstawić. Zastanawiam się, czy nie za wcześnie. Delikatnie mówiąc nie mam do końca zaufania do gina.
Wybraliście już lekarza prowadzącego ciążę? Czym się sugerowalyscie? Ja jeszcze nie zdecydowałam, a za dwa tygodnie mam mieć kolejna wizytę.
Ja z polecenia, prowadził 1 ciążę, był super, więc wróciłamCześć. Do kiedy gin kazał Wam brać Duphaston? Jestem w 7 tc wg OM i mam już w przyszłym tyg zmniejszać do 1 tabletki dziennie przez 7 dni, a później odstawić. Zastanawiam się, czy nie za wcześnie. Delikatnie mówiąc nie mam do końca zaufania do gina.
Hej . Ja brałam 3 razy dziennie, teraz po kontroli zmniejszone na 2 razy dziennie. Ale po in vitro pewnie lekarze są ostrożniejsi.Cześć. Do kiedy gin kazał Wam brać Duphaston? Jestem w 7 tc wg OM i mam już w przyszłym tyg zmniejszać do 1 tabletki dziennie przez 7 dni, a później odstawić. Zastanawiam się, czy nie za wcześnie. Delikatnie mówiąc nie mam do końca zaufania do gina.