Luxuorius
Moderatorka
Masakra jakas, dziwny systemPrawda wizyty u położnej też dopiero można umawiać koło 10 tyg ciąży nie wcześniej. I z tego co wiem nawet na ppodtrzymanie ciąży nic nie dają jak coś się dzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakra jakas, dziwny systemPrawda wizyty u położnej też dopiero można umawiać koło 10 tyg ciąży nie wcześniej. I z tego co wiem nawet na ppodtrzymanie ciąży nic nie dają jak coś się dzieje
No dziwny tutaj wogole tragedia jest z lekarzami. Kiedyś byłam z córką w szpitalu bo dostała wysypki to żaden lekarz nie był w stanie powiedzieć mi od czego to jest. Podali jej jedynie syropMasakra jakas, dziwny system
Czekam razem z Toba, zagladam ciagle na BBJa dalej czekam na wyniki. W podbrzuszu czuję jakby zakwasy i tak się stresuję... Boję się negatywnego wyniku...
To chyba przestane na polska sluzbe zdrowia narzekacNo dziwny tutaj wogole tragedia jest z lekarzami. Kiedyś byłam z córką w szpitalu bo dostała wysypki to żaden lekarz nie był w stanie powiedzieć mi od czego to jest. Podali jej jedynie syrop
Ja sie wlasnie zastanwiam jak bedzie u mnie z wiekiem ciazy, poniewaz w ciazy z synkiem mialam ciaze mlodsza o tydzien, ale potem sie wyrownalo (zaszlam w sama owulacje), natomiast tu w tej obecnej ciazy zaszlam 5-6 dni przed owulacja i ciekawe czy ciaza bedzie starsza i jak to wyliczy samo usgMigdalove czekamy razem z Tobą. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki. Ja na opieke tu nie narzekam chociaż chciałabym więcej podgladac bobasa. Wydaję mi się, że polożne i pielegniarki mają bardziej ludzkie podejście i więcej serca. Otrzymalam od nich ogrom wsparcia i pomocy. Więc naprawdę super. Kinia super wiadomości. Czy podejrzewasz moze skad, aż tydzien rozbieznosci w wieku ciazy u Ciebie? Sama mam nadzieje, że mój termin się trochę przesunie, ale nie wiem czy to możliwe...
Migdalove czekamy razem z Tobą. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki. Ja na opieke tu nie narzekam chociaż chciałabym więcej podgladac bobasa. Wydaję mi się, że polożne i pielegniarki mają bardziej ludzkie podejście i więcej serca. Otrzymalam od nich ogrom wsparcia i pomocy. Więc naprawdę super. Kinia super wiadomości. Czy podejrzewasz moze skad, aż tydzien rozbieznosci w wieku ciazy u Ciebie? Sama mam nadzieje, że mój termin się trochę przesunie, ale nie wiem czy to możliwe...