Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie sierpniowe mamy... dwie kreski zobaczyłam 11 grudnia w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki. Od 27.12. wiem że oprócz zarodeczka i bijącego serduszka w mojej macicy jest tez 2 cm krwiak.... to moja pierwsza ciąża i jestem przerażona....
Witaj, krwiak pewnie szybko sie wchlonieWitam wszystkie sierpniowe mamy... dwie kreski zobaczyłam 11 grudnia w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki. Od 27.12. wiem że oprócz zarodeczka i bijącego serduszka w mojej macicy jest tez 2 cm krwiak.... to moja pierwsza ciąża i jestem przerażona....
Nic.... normalnie funkcjonować i przyjść na wizytę po nowym roku .A jakie dostałas zalecenia? Lezenie? Duphaston? Mysle ze bedzie dobrze, powolutku się wchłonie.
Witajcie [emoji7] wczoraj miałam wizytę [emoji7] serduszko bije pięknie 170, dziecko ma 2,5 cm [emoji7] następna wizyta to już prenatalne [emoji7] a to mój skarb, [emoji8]Zobacz załącznik 928914
U mnie standardowo sprzątanie, obiad później może jakiś spacerHaj laski, co porabiacie w sobotni deszczowy dzionek? Ja od rana gary, dzis robie kluski szare z kapustka do wybory boczek lub kielbaska z cebulka a na jutro zaszykowalam juz wszystko na kotlety mielone (o dziwo az tak mi mieso juz nie smierdzi), zrobilam pranie, Nataniela ciuszki musialam wyprac, jutro prasowanie. Chlop dzis na nocke, takze samotny wieczor mnie czeka, ale coz pracowac trzeba.