Majaaa
Fanka BB :)
Piękne wynikiDzięki Spina, a czy istnieje też ryzyko w drugą stronę? Za niski cukier? Jak to wygląda z tym minimum? Wiecie?
Czyli moje 82 dziś na czczo jest ok. Godzinę po posiłku 108 to nie za nisko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne wynikiDzięki Spina, a czy istnieje też ryzyko w drugą stronę? Za niski cukier? Jak to wygląda z tym minimum? Wiecie?
Dokładnie, marzę o takichDzięki Spina, a czy istnieje też ryzyko w drugą stronę? Za niski cukier? Jak to wygląda z tym minimum? Wiecie?
Super! Czyli wierzysz całym sercem w to swoje malenstwo! Silna fasolka! Silna mama!
Przypomnij mi, Ty masz juz jakies dziecko czy to Twoje pierwsze?
Ale super wieści po wizytach! [emoji7]
Alexa, cudna Kijanka [emoji7][emoji171]
Dziewczyny, które mają doświadczenia cukrzycowe możecie mi napisać jakie są normy dla kobiet w ciąży na czczo i godzinę po posiłku? Czy mierzycie cukier jeszcze o innej porze dnia?
A my zajadamy z młodszym żelki. Tak jakoś fajnie wchodzą. A M. robi nam spaghetti [emoji173]️ chyba na to mam najbardziej ochotę [emoji7] bardziej niż na czekolade.
[emoji33] W ogole nie chce mi sie czekolady. [emoji33]
Za to spaghetti od wczoraj mogłabym codziennie jeść [emoji23]
3 stycznia mam wizytę u ginekologa i endokrynologa mam nadzieję, że nie zbiegną mi się godzinyTak jest. Ja walczę z opryszczką od tygodnia. Kiedy masz wizytę u endokrynoga?