A jak dziś Wasze samopoczucie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie no ok [emoji7] trochę mi nie dobrze [emoji12]A jak dziś Wasze samopoczucie?
Dziewczyny poradzicie co robić umowę mam do 18.12 tego roku mam podpisać teraz kolejna już na stałe . Prace mam ciężka bo pracuje jako opiekunka w domu pomocy społecznej muszę dźwigać i wogole . Nie wiem czy zawiadomić dyrekcję o ciąży bo boje się że mi nie przedłuży umowy . Kompletnie nie wiem jak to wszystko rozwiązać nie wiem co robić .
Przykro mi bardzo, ale uda się musi [emoji8] daj nam znać jak zobaczysz 2 kreseczki [emoji7]
Ja mam umowe teraz roczna która się kończy jest to druga umowa także muszą mi dać na stałe teraz . Muszę wytrzymac i dać radę będę po prostu uważać . A w styczniu idę odrazu na L4Madzia, pytanie jaka masz teraz umowę I czy idziesz od razu na L4, bo prace masz ciezka fizycznie.
Chyba nawet jeśli byłabyś na próbnej trzymiesięcznej umowie o pracę to jeśli przedstawisz L4 od lekarza i będziesz na niej do końca porodu, to umowa z pracodawcą automatycznie przesluza się do dnia porodu. A potem roczny zasiłek macierzyński wypłaca już ZUS.
14 grudnia mam wizyte i licze ze zobacze nasze maleństwo
Super [emoji7] gratulacjeHej dziewczyny chciałabym dolaczyc z racji iz poniedzialkowa beta byla 122 a dzis juz 329 to bede sierpniowa mama14 grudnia mam wizyte i licze ze zobacze nasze maleństwo
![]()