O kurcze:/ a co dokladnie beda robic Tobie na tym zakaznym? Wyszlo ci w badaniach, ze masz świeże zakażenie?Ja przychodzę ze złymi wiadomościami
Mam zacząć leczenie toksoplazmozyda antybiotyk jutro , i wyślę na oddział zakaźny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze:/ a co dokladnie beda robic Tobie na tym zakaznym? Wyszlo ci w badaniach, ze masz świeże zakażenie?Ja przychodzę ze złymi wiadomościami
Mam zacząć leczenie toksoplazmozyda antybiotyk jutro , i wyślę na oddział zakaźny
![]()
Ty czekalas na wynik awidnosci toxo, jak dobrze pamietam? Bo wyszlo ci , ze przechodzilas toxo i ze niby masz obecne zakazenie? Jezeli sie myle wyprowadz mnie prosze z błędu.Ja przychodzę ze złymi wiadomościami
![]()
To już zaciskam [emoji16] to który masz tydzień? Myślisz że będzie serduszko?
Jak tak patrze po tych kalkulatorach to jutro niby 6+1 więc moze coś bedzie, aczkolwiek mocno się nie nastawiam. Wole się zaskoczyć niż rozczarować.
Ty czekalas na wynik awidnosci toxo, jak dobrze pamietam? Bo wyszlo ci , ze przechodzilas toxo i ze niby masz obecne zakazenie? Jezeli sie myle wyprowadz mnie prosze z błędu.
Kurczę Lenati jak znajdziesz chwilę napisz coś więcej, co teraz? Jak wygląda leczenie? Bo oszalejemy tu.
Gratuluję udanych wizyt, komu jeszcze nie gratulowalam (nie mogę spamietac kto, kiedy)
Trzymam kciukasy za następne wizyty.
Ja dziś mam 7+3, a wizytę mam w poniedziałek czyli równe 8 tyg. To mam nadzieję że już coś będzie [emoji16]daj znać jutro jak tam i wyślij zdjęcieJak tak patrze po tych kalkulatorach to jutro niby 6+1 więc moze coś bedzie, aczkolwiek mocno się nie nastawiam. Wole się zaskoczyć niż rozczarować.