Genadia
Fanka BB :)
@martoosia04 super, gratulacje!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No mi tez obsuwa się marzy, wszystko sie może zdarzyć. Zobaczymy czas pokaże! Co by ni3 było będzie spokoMam nadzieję, że uda mi się w terminie jak z młodszym. [emoji173]️ choć dzień obsuwy też byłoby fajnie, bo sama mam urodziny 29.08 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]
Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]
Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
Gratuluję ! Ja jutro zaczynam 8 tydzień i również mam nadzieję że zobaczę poraz pierwszy serducho [emoji7]Część dziewczyny, melduję się na stanowisku Przyszłej Mamy [emoji4]
Termin wg kalendarza 18.08.
W najbliższą środę mam II wizytę i to będzie początek 9tc. Mam nadzieję posłuchać pierwszy raz bicia serduszka mojej fasolki [emoji7] Nie mogę się doczekać.
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i życzę wytrwałości. To będzie piękne 9msc. [emoji846]