reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Część dziewczyny, melduję się na stanowisku Przyszłej Mamy [emoji4]
Termin wg kalendarza 18.08.
W najbliższą środę mam II wizytę i to będzie początek 9tc. Mam nadzieję posłuchać pierwszy raz bicia serduszka mojej fasolki [emoji7] Nie mogę się doczekać.
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i życzę wytrwałości. To będzie piękne 9msc. [emoji846]

Część dziewczyny, melduję się na stanowisku Przyszłej Mamy [emoji4]
Termin wg kalendarza 18.08.
W najbliższą środę mam II wizytę i to będzie początek 9tc. Mam nadzieję posłuchać pierwszy raz bicia serduszka mojej fasolki [emoji7] Nie mogę się doczekać.
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i życzę wytrwałości. To będzie piękne 9msc. [emoji846]
Gratuluję ! Ja jutro zaczynam 8 tydzień i również mam nadzieję że zobaczę poraz pierwszy serducho [emoji7]

A mi glukoza wyszła 97... i teraz nie wiem czy to czasem nie przez tą kanapkę:/ krew tez nie wszystko w normie chyba przez przeziebienie którego nie mogę się pozbyć i ph moczu 8.0... ciekawa jestem co ginka powie.. czekam na resztę wyników

reklama
Ja po pierwszych wynikach w moczu i we krwi miałam kilka bardzo małych odchyłów od normy. Na razie się nie przejmuje, bo normy w ciąży są trochę inne. Czekam do środy i zobaczymy czy coś trzeba zadziałać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry