Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, gratulacje [emoji3]Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]
Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
A mi glukoza wyszła 97... i teraz nie wiem czy to czasem nie przez tą kanapkę:/ krew tez nie wszystko w normie chyba przez przeziebienie którego nie mogę się pozbyć i ph moczu 8.0... ciekawa jestem co ginka powie.. czekam na resztę wyników
Za tydzień w piątek mam wizytę i chyba w czwartek przed powtórzę. Dzięki;*Powtorz glukoze, powinnas być na czczo ok 10-12h przed badaniem żeby wynik był wiarygodny [emoji6]
A jak dlugo jestes od cc?Ja nie mam dobrych wieści. Zarodek zagnieździł się blisko blizny po cc lub w bliźnie. W poniedziałek mam zglosić sie do szpitala na dodatkową konsultację, czy ciąża nie jest w bliźnie [emoji17]