Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, witam koleżankę po fachu
A w którym McD pracujesz?
Ja bym plamienie sprawdziła ze swoim ginem lub na ip.Znowu ze mnie leci brązowe. Chyba nie donosze tej ciąży![]()
No i wszystko jasne. Dla mnie taka temperatura byłaby za niskaSpokojnie odkąd raz ledwo co wyszłam z wanny, to mąż mi sprawdza za każdym razem temperatura wody, żeby czasem nie gorąca była, bo ja się w takich lubuje. Także max 36,6 nigdy nie cieplejsza
A co do wody, to zawsze piłam więcej niż norma, tak miałam i przed ciąża, ale nie pijam nic ponadto
Ja jem sery pleśniowe bo te w sklepach są z mleka pasteryzowanego wiec możnaNo i wszystko jasne. Dla mnie taka temperatura byłaby za niskaW moim przypadku musi być garaca i trwać tak długo póki nie zrobi się zimna, opcjonalnie jak opuszki palców zaczną się marszczyć jak suszone śliwki
Dlatego pierwsza kąpiel w wannie dla mnie we wrześniu. Do tego czasu uzbieram płatków róż, igliwia z lasu, koziego mleka, olejków, świeczek i jak się doczekam bedzie po królewsku
Dobrze, że dużo wody pijesz - ja piję trochę na siłę.
Swoją drogą - czego Wam najbardziej brakuje? Mi kąpieli właśnie i serów pleśniowych.
Sushi :/ I teraz słodyczy, ale to głowa, bo przed ciążą jadłam sporadycznie, a teraz, jak nie mogę, to mi się po nocach śnią lody z bitą śmietaną, ciasta z kremami itp.No i wszystko jasne. Dla mnie taka temperatura byłaby za niskaW moim przypadku musi być garaca i trwać tak długo póki nie zrobi się zimna, opcjonalnie jak opuszki palców zaczną się marszczyć jak suszone śliwki
Dlatego pierwsza kąpiel w wannie dla mnie we wrześniu. Do tego czasu uzbieram płatków róż, igliwia z lasu, koziego mleka, olejków, świeczek i jak się doczekam bedzie po królewsku
Dobrze, że dużo wody pijesz - ja piję trochę na siłę.
Swoją drogą - czego Wam najbardziej brakuje? Mi kąpieli właśnie i serów pleśniowych.
Kocham Cię za tą informację!Ja jem sery pleśniowe bo te w sklepach są z mleka pasteryzowanego wiec można![]()
Wydaje mi się, że Turek jest z pasteryzowanego ale dawno nie kupowałam to nie wiem na 100% sprawdź na etykiecieKocham Cię za tą informację!Teraz dopiero doczytałam. Znaczy to nie mniej nie więcej, że mój ukochany Turek może ladowac znowu w moim brzuszku
Super!