reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
A ja czwartry dzień katar najpierw opryszczka, ledwo przeszło i znowu coś, wieczorem 37 stopni. Na razie nie dane mi cieszyć się ciąża bo tylko nerwy. A cyce no cóż, były 85 G i urosły, a brzuch na wieczór też spory. 09.01 idę do gin.

Moje piersi też większe z ciemniejsza obwodka ale zyl malo. A samopoczucie lepsze oprócz tego ze budzę się w nocy straaasznie glodna! I brzuch juz widać mam 8 t i 6 d ,chyba będę wielorybem;)

Ja od wczoraj miałam smaka na bigos i dzisiaj dostałam garnek bigosu i słoik smalcu [emoji7]
A pomidory i ketchup bym mogła na tony jeść, mniam. Ale zjem trochę i od razu jestem pełna.

Jeśli chodzi o biust, to podobno większy, na pewno boli przy karmieniu bardzo, ale mam nadzieję że przejdzie. No i brzuch wieczorem trochę wychodzi, no ale niecały rok temu rodziłam, nie ma się co dziwić [emoji3526]

Trzymajcie jutro kciuki o 19 wizyta, mam nadzieję że wszystko jest okej, wg apki gdzie zaznaczyłam termin wg tego kiedy sądzę za na 99%byla owu i poczęcie (gin mówił że najprawdopodobniej mam rację) będę w 8+0 więc powinno już być wszystko fajnie widać [emoji3526] ale do wieczora pewnie się będzie czas ciągnął strasznie, szczególnie że z Małą zaczynamy dzień o 6 [emoji23]

Też mam wizytę 9 stycznia, już się nie mogę doczekać! Ale ten tydzień mam ciężki, codziennie coś na popoludnie po pracy zaplanowane, także już wyczekuje najbliższy piątek [emoji28]

Dziewczyny jak u Was z igraszkami z mężem? Podobno w pierwszym trymestrze to tak nie bardzo. Pomimo że to moja druga ciąża to mam obawy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry