Majaaa
Fanka BB :)
Gratuluję ja leżę z czerwonym nosem i katarem, ochoty na nic nie nam niestety. Choć mój kusiJa też mam dni, kiedy mdli mnie od razu po przebudzeniu. Ale na szczescie brak wymiotów i teraz mi się trafił [emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję ja leżę z czerwonym nosem i katarem, ochoty na nic nie nam niestety. Choć mój kusiJa też mam dni, kiedy mdli mnie od razu po przebudzeniu. Ale na szczescie brak wymiotów i teraz mi się trafił [emoji173]️
Ja nie chodziłam w pierwszej ciąży, ale są tacy którzy chwalą, u mnie nie było terminów w szpitalu. Generalnie to jakoś się daje rade i takA dziewczyny myślicie już o porodzie? I np o szkole rodzenia? To moje pierwsze bobo więc milion myśli na minutę, a dziewczyny które już rodzily może podzielily by się swoją wiedzą i przezyciami? Co warto ogarniac wcześniej a co nie?
A dziewczyny myślicie już o porodzie? I np o szkole rodzenia? To moje pierwsze bobo więc milion myśli na minutę, a dziewczyny które już rodzily może podzielily by się swoją wiedzą i przezyciami? Co warto ogarniac wcześniej a co nie?