Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co do wózków to ja ogólnie niespecjalnje wierzę w przesądy. Co ma być to będzie. A zbieranie wyprawki to koszt kilkuset złotych do kilku tysięcy w zależności od tego co kto chce i na ile sobie może pozwolić. Myślę że tak zdrowo jest do tego podejść i kupować po trochę juz kilka miesięcy przed porodem![]()
Nie słuchaj przyjaciółki, głupoty gada. Wózki i wyprawka na pewno nie mają wpływu na ciążęWczoraj się rozpisałam o wózkach i napisałam przyjaciółce a ona mi kazała nie zapeszac i na razie nie zajmować się tematem wyprawki i z euforii znowu stres
Nie stresuj się mówieniem, najpierw powiedz, później L4, ja chyba miesiąc wcześniej mówiłam, teraz będę 2 tyg przed końcem urlopu mówić że wracam ale nie wracam, bo nie mam jak wcześniej.Dziewczyny boje się reakcji w pracy i mówię całkiem serio mega mnie to stresuje i nie wiem czy powiedzieć najpierw czy wziąć L4 boje się, że bardzo negatywnie to przyjmą że pracuje krótko już w 3 msc ciąży że ktoś mi powie że zrobiłam tak celowo itd eh
Trzymam kciuki, będzie dobrze. Nie przejmuj się brakiem objawów!Siedzę sobie na obciążeniu glukoza. Jeszcze godzinę muszę wytrzymać. Ja dziś jestem zdenerwowana bo nie mam objawów
Jeśli chodzi o wózki, łóżeczka i foteliki to myślę tylko o tym by ta ciaza się rozwijala
Powodzenia na wizytach.