Marzycielka
Fanka BB :)
Wezme swoj do lekarza i na badania tez i zapytam czy jest ok. Mija mi sie z celem robic cos co juz mam i placic dodatkowo.Ja pokazałam papierek (też jeden) i nic ginka nie mówiła, żeby to było mało.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wezme swoj do lekarza i na badania tez i zapytam czy jest ok. Mija mi sie z celem robic cos co juz mam i placic dodatkowo.Ja pokazałam papierek (też jeden) i nic ginka nie mówiła, żeby to było mało.
Musisz mieć kartę krwi.krew karta tak zwana. Bo sam papierek nic ci nie daje. Choć czytałam o tym trochę to i niektóre szpitale i tak tego nie akceptują i sami wykonują badania mimo że masz krew karteA powiedzcie mi jeszcze odnosnie oznaczenia grupy krwi. Od zawsze mialam jeden papierek, wszedzie wazny z moja grupa, a na wizycie lekarz mi cos mowil, ze teraz weszly zmiany i nalezy od nowa zrobic. Niby wypytalam o co chodzi, ale jednak nie wiem.
Ja nie musialam robic toxo, i grupy krwi. Toxo z racji tego ,z e przy 1 ciazy wyszlo, ze przeszlam juz i mam przeciwciala.
A robilyscie cytimegalie?
Kiedy we wrześniu byłam w szpitalu i miałam laparoskopie jednym z koniecznych badań była grupa krwi. Zrobiłam, miałam 'jeden papierek'.A powiedzcie mi jeszcze odnosnie oznaczenia grupy krwi. Od zawsze mialam jeden papierek, wszedzie wazny z moja grupa, a na wizycie lekarz mi cos mowil, ze teraz weszly zmiany i nalezy od nowa zrobic. Niby wypytalam o co chodzi, ale jednak nie wiem.