Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
24A ile macie lat jesli to nie tajemnica?
Pierwsze?
Wiesz to jest całkiem inna sprawaJa mimo że zrezygnuje z pracy z etatu to jednak dalej będę w domu pracować bo mam też swoja działalność gospodarczą i temu się poświęcę na chorobowym i macierzynskim
To już w ogóle inna kwestia, co innego przeziębienie wśród pracowników, a co innego gromada maluchow, które co chwilę coś przyniosąJa też zwariuje w domu, nie jestem przyzwyczajona do bezczynnego siedzenia, ale pracuje z dziećmi i co za tym idzie mam ciągły kontakt z wirusami i bakteriami, do tego dochodzą choroby zakaźne. Nie wiem jak ja bez nich wytrzymam![]()
Z witaminami się nie zgodzęAle maleńko
Moja koleżanka też nie przyjmowała witamin i również przytyła niewiele, a jej siostra, która brała przez całą ciąże 25 kg
Ciąża druga, a na dziecię wyczekuje pierwszePierwsze?![]()
Hahaha to ja staruszka, 36 za mną, a ciąża pierwszaA ile macie lat jesli to nie tajemnica?
Ja mam faceta 10 lat starszego, to dopiero staruszek [emoji23] (żart)Hahaha to ja staruszka, 36 za mną, a ciąża pierwsza
Ja niewiele młodsza, 33 lata i również pierwsza ciąża.Hahaha to ja staruszka, 36 za mną, a ciąża pierwsza