Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Siema Lenati! Ja znowu o te koty zapytam hahaha. Karmisz je surowym miesem? Czy jakos je przygotowujesz??? Kurcze ladne masz te koty kuszą kuszą. Ale chyba jak mi sie miejsce zwolni to zgarne bidulki ze schroniska....
Kurcze sliczne masz te koty! Czytalam o tym barfie kiedys, ale nigdy sie nie zdecydowalam. Kotki do adopcji to normalne dachowce??? To ile wtedy tych kotow bedziecie mieli w domu??? Kurcze ja sie troche martwie o mojego malego kota. Jak pojawila sie cora to kotka w depresje wpadla.... Mam nadzieje ze teraz to mniej stresowo przezyje...
Ja mam takie duże C z wypełnieniem jak normalna poduszka, nie ten groszek czy co tam jest. Powiem Ci że uważam to za najlepszy zakup. Po porodzie karmilam z tym małego, było mi dużo łatwiej. Teraz jeszcze leży w szafie ale pewnie koło 20 tc wyciągnęA ja mam takie pytanie. Czy któraś z Was ma doświadczenie z poduszkam ciążowymi? Może ktoś korzystał już lub w poprzedniej ciąży? Planujecie zakup? Czytałam, ze fajnie odciąża kręgosłup, po porodzie może być przydatna też przy karmieniu. Ja mam zamiar sobie uszyć taką poduszkę tylko zastanawiam się w jakim kształcie i jakie rodzaj wypełnienia wybrać.
Piękności!Zobacz załącznik 937299
W marcu jadę po dwie panny do adopcjii tez zaczynam szkolenie na hodowcę
można bez ale jednak wole zacząć od wiedzy
tak karmie je surowym suplementowanym mięsem - barf
![]()