reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
U mnie wyobrazcie sobie dziewczynki nikt kompletnie nie wie.....nikt oprocz meza. Tak mysle rzucic bomba po powrocie z wakacji. Podejrzewam, ze rodzice by na mnie psy powiesili ze z brzuchem na taka daleka podroz. Dlatego powiem im po powrocie. Moze podesle rodzinne zdjecie z wakacji i podpisze nasza czworka :) i bede czekac az tryby zaskocza

U mnie wyobrazcie sobie dziewczynki nikt kompletnie nie wie.....nikt oprocz meza. Tak mysle rzucic bomba po powrocie z wakacji. Podejrzewam, ze rodzice by na mnie psy powiesili ze z brzuchem na taka daleka podroz. Dlatego powiem im po powrocie. Moze podesle rodzinne zdjecie z wakacji i podpisze nasza czworka :) i bede czekac az tryby zaskocza

I tak się wymownie chwyć za brzuch ;)

Haha. Dobrze mowisz martoosia. Chociaz szczerze powiem, az sie sama boje jak sie szalenstwo znowu zacznie, ale to dlyzszy temat na prywatne forum. Jak tam dzis Martoosia samopoczucie dajesz rade

reklama
@HoneyBee, wow, myślę że opad szczeny dla całej rodziny masz gwarantowany. A czemu tak się tajniaczysz? Nie chciałaś powiedzieć wprost? I zobaczyć reakcji najbliższych?
Ale w kazdym razie pomysł fajny [emoji38]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry