Angelika29
Fanka BB :)
Hej a jak nazywa się ta aplikacja? Bo ja wchodzę przez stronęJa czytałam wlasnie, że mogą byc problemy z logowaniem, a ja mam Apke i nie było żadnego problemu - weszłam normalnie w temat.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej a jak nazywa się ta aplikacja? Bo ja wchodzę przez stronęJa czytałam wlasnie, że mogą byc problemy z logowaniem, a ja mam Apke i nie było żadnego problemu - weszłam normalnie w temat.
Forum BabyBoom.plHej a jak nazywa się ta aplikacja? Bo ja wchodzę przez stronę
BabyboomHej a jak nazywa się ta aplikacja? Bo ja wchodzę przez stronę
Niby nie jakies bardzo, ale ja w poprzedniej ciazy przy podobnym wyniku dostalam juz euthyrox. W ciazy te normy sie zmieniaja.Ja nie miałam problemówale wchodzę przez przeglądarkę bo apka mi nie podpasila
![]()
Mam pytanie...czy TSH 2,76 jest za wysokie? Nie mogę dokładnie znaleźć inforóżne normy podają...
Ja nie miałam problemówale wchodzę przez przeglądarkę bo apka mi nie podpasila
![]()
Mam pytanie...czy TSH 2,76 jest za wysokie? Nie mogę dokładnie znaleźć inforóżne normy podają...
Mój endo mówi że poniżej 2,5 to nasz cel, że się obniży i raczej w II trymestrze już jest w miarę stałe.Ja nie miałam problemówale wchodzę przez przeglądarkę bo apka mi nie podpasila
![]()