LokaLoka1020
Fanka BB :)
Witamy przyszłą mamusię [emoji846]cześć dziewczyny! przyjmijcie i mnie do grona sierpnióweczek, termin na 20.08.2019
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy przyszłą mamusię [emoji846]cześć dziewczyny! przyjmijcie i mnie do grona sierpnióweczek, termin na 20.08.2019
No tak bo to ta jednostka, nie ogarnęłam
To powinnaś wszystko wiedzieć po wizycie.
No to oby tak było, bo najgorsze to oczekiwanie na wyniki.No tak bo to ta jednostka, nie ogarnęłam
To powinnaś wszystko wiedzieć po wizycie.
Cześć sierpnióweczkocześć dziewczyny! przyjmijcie i mnie do grona sierpnióweczek, termin na 20.08.2019
4,2 cm[emoji4]Ej, pomóżcie. To ile ma ta szyjka w końcu?
Dopiero jak bedziesz miała wyniki USG, to lekarz analizujący badania, biorąc pod uwagę wynik USG i wynik biochemiczny i wiek, oszacuje ile na ile kobiet z takimi samymi wynikami urodziło dziecko z wadą genetyczną- tak mi to p. Doktor wytłumaczyła.Ja we wtorek mam badanie USG prenatalne. Wyniki z krwi już mam, ale one bez USG i dalszego opisu i tak mi nic nie mówią (HCG 22,47 IU/l, PAPP-A 1,74 IU/l). Dodam, że jestem 11+5, badanie było 3 dni temu.
Powiedzcie jak to dalej wyglada? Lekarz od razu na badaniu powie mi co i jak czy będę musiała czekać na wyniki i jeśli tam to jak długo Wy czekałyście?
[emoji6]cześć dziewczyny! przyjmijcie i mnie do grona sierpnióweczek, termin na 20.08.2019