Smerfetka.95
Zaciekawiona BB
Płaciłyście za prenatalne czy może mieliście na fundusz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam taką chęć na szparagi... Że mąż kupił mi jakieś sprowadzane paczuszka za 25 zł! Cóż, ciężarnej się nie odmawiaBędziemy trzymać kciuki [emoji3590]
Ja dzisiaj z takim zapałem wstałam, a teraz w jakiś dół energetyczny wpadłam, byle do 16 [emoji57]
Czekam z utęsknieniem na lato bo już mi się marzą kanapki z pomidorem malinowym i cebulką. W tamtym roku oszalałam na ich punkcie [emoji2]
Hej, ja miałam w pakiecie w Medicover. Chodzi Ci o test podwójny?Płaciłyście za prenatalne czy może mieliście na fundusz?
Szczerze to nwm xD hehe, ja dostałam skierowanie lekarz tam trochę naściemniał i mi powiedział, że będzie za darmo.Hej, ja miałam w pakiecie w Medicover. Chodzi Ci o test podwójny?
Jeśli tak Ci powiedział to masz na NFZ badanie usg i test pappa z krwi.Szczerze to nwm xD hehe, ja dostałam skierowanie lekarz tam trochę naściemniał i mi powiedział, że będzie za darmo.
Płaciłyście za prenatalne czy może mieliście na fundusz?
Ja miałam na NFZ, bo mam 36 latPłaciłyście za prenatalne czy może mieliście na fundusz?
No ale chyba usg genetyczne czyli z oceną przezierności to standard dla wszystkich? Ja nie wiem, bo chodzimy do Medicover.Jeśli tak Ci powiedział to masz na NFZ badanie usg i test pappa z krwi.
@ida_marzec usg jest płatne też bez skierowania![]()
Niekoniecznie niestety, nie każdy je robi, bo jest dodatkowo płatne. A też nie każdy lekarz robiący ma certyfikat FMF co najgorsze.No ale chyba usg genetyczne czyli z oceną przezierności to standard dla wszystkich? Ja nie wiem, bo chodzimy do Medicover.