belle81
Fanka BB :)
belle81- 02 sierpniaBiedronka0506 - 3 sierpnia
Genadia - 5 sierpnia
klaolia - 7 sierpnia
Maridonna - 8 sierpnia
Spina - 10 sierpnia
madzia14 - 14 sierpnia
Carenik - 15 sierpnia
Nattula - 17 sierpnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
belle81- 02 sierpniaBiedronka0506 - 3 sierpnia
Genadia - 5 sierpnia
klaolia - 7 sierpnia
Maridonna - 8 sierpnia
Spina - 10 sierpnia
madzia14 - 14 sierpnia
Carenik - 15 sierpnia
Nattula - 17 sierpnia
A w ktorym jestes tygodniu ze lekarz nie zauwazyl zarodka?
Znalazłam taki wierszyk[emoji4]oczywiście do zamian ten lipiec na sierpień...zresztą kto wie może i dziecie nie będzie czekać na końcówkę lata[emoji4]...a co ma być źle jak wiadomo, że będzie dobrze. Super[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Rodzeństwo ważna sprawa[emoji4]
Widziałam ostatnio takie fajne kartki niby z życzeniami świątecznymi, a w środku był taki fajny, rymowany tekst informujący dziadków, że będą mieli wnuka. Jak znajdę to Ci podeślę może jak będziesz chciała to zaskoczysz dziakow na Mikołaja.
To ja też poproszę o linka do tych karteczek...a co ma być źle jak wiadomo, że będzie dobrze. Super[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Rodzeństwo ważna sprawa[emoji4]
Widziałam ostatnio takie fajne kartki niby z życzeniami świątecznymi, a w środku był taki fajny, rymowany tekst informujący dziadków, że będą mieli wnuka. Jak znajdę to Ci podeślę może jak będziesz chciała to zaskoczysz dziakow na Mikołaja.
I jak??? Co tam u lekarza???Nadal czekam poki co procz tego co bylo na majtkach to nic nie ma. Bolec tez nie boli...
To trzymam kciuki za pozytywny test. Choć jeszcze długo do terminu @ i może test nie wyjść. To twoje pierwsze dziecko?Hej Dziewczyny...
Dołączę się do tematu choć jeszcze pewnośći nie mam
Liczyłam termin gdyby się udało zalapalabym się na ostatniego sierpnia.
Powiem wam że odstawiłam tabletki, pierwszy miesiąc starań. I czuje że coś się dzieje... piersi mnie tak bolą, głowa często boli. W żołądku się przewraca. Jutro zrobię test bo nie wytrzymam choć spodziewana miesiączka za 6 dni ma być. Trzymajcie kciuki
Gratuluje wszystkim mamusia mam nadzieję że wkrótce dołączę do waszego grona
To trzymam kciuki za pozytywny test. Choć jeszcze długo do terminu @ i może test nie wyjść. To twoje pierwsze dziecko?
A powiedz mi w jakim terminie robilas test w stosunku do spodziewane miesiączki?Witajcie! Chyba i ja do was dołącze. Dziś cień drugiej kreski. Jutro powtórzę test. Jeśli się potwierdzi to będzie nasze trzecie dziecko. Mamy dwie córeczki 3 latka i 8 lat [emoji3]