Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie przewijak niezbędny. Dziecko kładę wtedy wysoko, jest wygodnie. Nie obciążam kręgosłupa gimnastykujac się z przewijaniem na łóżku czy na innej niskiej powierzchni.Wydaje się być bardzo ciekawym rozwiązaniem... Tylko czy przewijak nie będzie za mały?
Co w ogóle myślicie o przewijakach, jest to rzecz niezbędna?
Ja czuję czasem takie delikatne muśnięcia w brzuchu, jak pękające bańki mydlane i to chyba już toJa od 16 tygodnia czuję takie pukanie i delikatne kopanie od środka i czasem czuje ucisk i jakby jakaś rybka pływała mi w brzuchuna początku myślałam że sobie coś wmawiam ale teraz już kończę 19 tydzień i wiem ze to to
myślę że intuicyjnie każda mama raczej odróżni bulgotki w jelitach od ruchów dziecka
![]()

Robimy co miesiąc [emoji106] w niedzielę kolejne- na 5 miesiąc [emoji6]a ty?A jak tam Dziewczyny Wasze brzuszki? :-) Ja jestem w 19 tygodniu i mam wrażenie że i brzuszek mi wyszedł i cycuszki taakie peeeełne...
Niby normalne, a jednak troszkę jestem zaskoczona, że tak w kilka dni "bum!" i jest... i już nic się nie ukryje...
Robicie sobie zdjęcia z przebiegiem wzrostu brzuszka?
Cudowny [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Synuś!![]()
Ja do dzisiaj bałam się cieszyć ciążą i robić zdjęć brzuszka i w ogóle... ale dziś odebrałam wyniki i już wiem, że maluszek nie jest obciążony tymi najgorszymi wadami genetycznymi, więc mogę zacząć!Robimy co miesiąc [emoji106] w niedzielę kolejne- na 5 miesiąc [emoji6]a ty?
To super wieści! A już znasz płeć?Ja do dzisiaj bałam się cieszyć ciążą i robić zdjęć brzuszka i w ogóle... ale dziś odebrałam wyniki i już wiem, że maluszek nie jest obciążony tymi najgorszymi wadami genetycznymi, więc mogę zacząć!
i pewnie na dniach zrobię pierwsze zdjęcia :-)
Na wizycie jeszcze zanim Pani Doktor zapytała czy chcemy poznać, to ja już widziałam, że coś tam mu dynda między nogamiTo super wieści! A już znasz płeć?
My robimy zdjęcia przy ścianie i Sama robię tło z kwiatków [emoji106]
jakiś tam faworyt inny jest ale żeby nam nie zbrzydło to się wstrzymujemy z decyzją ostateczną :-) O obczajeTo pozazdrościć [emoji4]my obstawialysmy chłopaka, już mąż do brzuszka mówił Leoś ale prawdopodobnie Hania [emoji106]więc te kwiaty jak najbardziej pasują [emoji4] my robimy zdjęcia w tych samych leginsach i koszulce (czarne) bo jako jedyne się naciągają dość mocno [emoji1787] obczaj pinteresta, tylko uważaj bo to lubi wciągnąć [emoji106]i dużo zdrówka dla Was [emoji8]