anagallis
Zaciekawiona BB
Mnie czasami pobolewa. Moja lekarka przy mocniejszych bolach kazala brać nospęWitam
Mam pytanie też was tak boli podbrzusze ? Wieczorami po całym dniu wręcz ledwo chodzę. Tak mnie nigdy nie bolało w ciąży.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie czasami pobolewa. Moja lekarka przy mocniejszych bolach kazala brać nospęWitam
Mam pytanie też was tak boli podbrzusze ? Wieczorami po całym dniu wręcz ledwo chodzę. Tak mnie nigdy nie bolało w ciąży.
Boli. Czasami mocniej, czasami wcaleWitam
W ciazy z synkiem lykalam Duphaston gdzies do 5 miesiacaJa biorę utrogestan bo miałam plamienie ponad tydzień temu. I tez mam nadzieję, że będzie ok. Oby do wizyty![]()
Pewnie, luteina na tym etapie chyba wskazanaW ciazy z synkiem lykalam Duphaston gdzies do 5 miesiacaz poprzedniej ciazy z pazdziernika zostala mi lutka, nie zaszkodzi a moze pomoc nim pojde na wizyte
Zależy od lekarza i od sprzętuPewnie, luteina na tym etapie chyba wskazana
Dziewczyny, jak to jest z wizytą serduszkową? Obiło mi się o uszy, że na wczesnym etapie lekarze nie pozwalają posłuchać bicia serca. Czy to prawda? Jeżeli tak to czy na usg zobaczę pulsowanie? Wybaczcie może naiwne pytania ale to dla mnie nowość![]()
Wcześniej bolało mnie codziennie łącznie z kręgosłupem, ale teraz jest ok (7 tydzień), czasem trochę pobolewa.Witam