Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Generalnie wszelkie bujaczki nie są polecane przez fizjoterapeutów. Ten nie wygląda zbyt stabilnie...Co myślicie o takim foteliku/bujaczku dla maluszka? Właśnie przypadkowo znalazłam na stronie Ikei. Alternatywa dla Babybjorn, który jest za miliony monet.
Produkty
Przeglądaj całą ofertę produktową IKEA, od toaletek, aż po kompleksowe wyposażenie kuchni. Kliknij tutaj, aby znaleźć odpowiednie produkty dla siebie.m2.ikea.com
Dla mnie nie. Ja mam takie jakby łóżeczko z opcją siedzenia też. Do 3 miesiąca dziecko powinno być w poziomie. To można bujać i ma wibracje.Generalnie wszelkie bujaczki nie są polecane przez fizjoterapeutów. Ten nie wygląda zbyt stabilnie...
Mam to samo, zwłaszcza po dłuższym spacerze...Też tak macie, że brzuch na samym dole Wam tak ciąży? Uciska w podbrzuszu? Zwłaszcza to czuć jak chodzę. Tak jakbym miała mega mocno pełny pęcherz.
Wydaje mi się, że apteka Gemini ma dość dobre ceny.Dziewczyny, który sklep internetowy polecacie żeby kupić wszystkie rzeczy kosmetyczne dla małego i dla mamy? Mam na myśli produkty do prania, do mycia, różnego rodzaju podkłady itp. Dobrze by było gdyby mieli atrakcyjne ceny i wszystko w jednym sklepie![]()