Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta, po długich bojach właśnie się zalogowałamCzy my juz jestesmy na prywatnym forum?
Ja też spać nie mogłam, mam wizytę o 16.30 i strasznie się stresuje bo już kilka tygodni minęło od ostatniej wizyty. PowodzeniaDziewczyny po południu mam wizytę . Kurde mam mega stres wszystkie obiawy mi przeszły martwię się że jest coś nie tak . Do tego boli mnie brzuch chyba z nerwów . Nie wiem jak wytrzymam do 16 umrę z nerwów . I też nie wiem jak wejdę do gabinetu jak już mi się wszystko trzęsie z nerwów
No ja o 16 trzyma kciuki za ciebie .Ja też spać nie mogłam, mam wizytę o 16.30 i strasznie się stresuje bo już kilka tygodni minęło od ostatniej wizyty. Powodzenia![]()
Marta, po długich bojach właśnie się zalogowałam
Ja musiałam przez przeglądarke, mam apke... No i wieki mi to zajęło... Nie mógł znaleźć mi tel adresu, ale się udałoJa czytałam wlasnie, że mogą byc problemy z logowaniem, a ja mam Apke i nie było żadnego problemu - weszłam normalnie w temat.