reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witam się. U mnie samopoczucie mogę powiedzieć że dobrze. Praktycznie żadnych mdłości 😊 czasami ból głowy. Tylko ból brzucha przy napinaniu. No ale ja weteran wiekowy i już z gromadką dzieci , lekarka stwierdziła że u mnie tak to już będzie bo macica już swoje przeszła. Muszę uważać na siebie i tyle .

reklama
Muszę Wam powiedzieć że u mnie chyba dziewczyna będzie bo prawie zero objawów jak przy córce miałam . A przy chlopakach to masakra była.

Hej. Ja mam aplikację ciąża + i preglife. Obie fajne. Ja niestety mdłości mam ogromne. Wczoraj się poplakalam że muszę zjeść kolacje, bo byłam głodna a jedzenie rosło w gardle. Nie mogę nic jeść. Apetyt zerowy. Funkcjonuje jako tako tylko dzięki puszce pepsi 😭 jak byłam w ciąży z córką miałam podobnie. Ustaly dopiero po 14 tygodniu.

Witam się i ja sobotnie, też z pracy niestety. Co do aplikacji mam Ciąża+ i Preglife tak samo jak Napolka 😊 co do dolegliwości dziś u mnie ok, brzuch czasem poczuję, piersi standardowo od początku bolesne ale w staniku nie czuję. Nastrój mi siadł za to, wszystko mnie dołuje choć o dzidzię się jakoś nie martwię.

Hej hej!
Ja dzisiaj leniwie, musialam dzisiaj opuscic kurs bo corcia w nocy miala wysoka goraczke i szczekajacy kaszel a maz umowil przeglad auta wiec siedze z małą. Jutro od rana kurs. A w pon jak sie nie polepszy to lekarz i pewnoe opieka mnie czeka do konca tyg. Wiec z corka w domu szybko mi zleci do piatkowej wizyty. Ja mam apke ciaza+ i preglife

Powodzenia na wizycie, będzie USG?
Dzisiaj bez usg, miałam 6 grudnia, ale 17 grudnia idę już do lekarza który będzie prowadził ciążę, do tej ginki chodzę bo mam opiekę medyczną z pracy. Krótkie terminy, wszystkie badania robię, a kto zabroni 😎 ściągam wszystkie polecone apki, mam nadzieję że mój telefon nie zbuntuje się 😆

reklama
Witam się i Ja 🙂
Laski teraz się jakoś ocknęłam 😅 Jak otworzyłam lodówkę,co by tu na śniadanie,no to szynka nie,jajka nie,ale jak zobaczyłam szprotke w puszce taki podwedzany w oleju to mniam. Dopiero jak zjadłam połowę to mi pikło w głowie,czy można takie coś ? Jakie Wy macie zdanie na ten temat ? No nie chce schizowac ale nie wiem czy dobrze zrobiłam jedzac ta szprotke 😥

Do góry