kasiula34
Fanka BB :)
Nie martwi Cię to bo mnie tak i nie miałam nigdy takiego czegoś ehhJa mam dokładnie tak samo.. Chociaż dzisiaj w nocy trochę bolały
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martwi Cię to bo mnie tak i nie miałam nigdy takiego czegoś ehhJa mam dokładnie tak samo.. Chociaż dzisiaj w nocy trochę bolały
W poniedziałek mam wizytęNie martw się przyrostem, chyba niewiele poniżej 60%, wiele kobitek tak miało i ciąże prawidłowe, dzieci zdrowe. Kiedy idziesz do lekarza?
Święte słowa. I dlatego myśmy skończyli na IP (a ostatecznie na porodówce. Jeśli uda się donosić, to nie wygląda to aż tak źle...). Po co stresować się w domu, skoro lekarz zbada, da leki i jest duże prawdopodobieństwo, że będzie wszystko dobrze. To zbyt poważna sprawa, żeby leczyć się u dr Google (chociaż i on w większości przypadków każe migiem do szpitala jechać).Dziewczyny, plamienie może też oznaczać niedobór progesteronu i nie można go bagatelizować. Mi ginka napisała w podsumowaniu wizyty że plamienie, krwawienie czy ból to sygnał że mam jechać na IP.
W sumie to nie. Myślę, że to dopiero początki i wszystkie dolegliwości się dopiero rozkręcająNie martwi Cię to bo mnie tak i nie miałam nigdy takiego czegoś ehh
A ja mam wrażenie ze brzuch mi co chwile twardnieje. Uczucie jakbym miała kamień, jak dotykam to jest miękki.![]()
Dziękuję ❤❤❤@Karolaa134 Powodzenia dziś.![]()