Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja też 5 [emoji4]
Też kupiłam znowu śledzie, tylko dzisiaj mi strasznie zapachy przeszkadzają i nie wiem jak je zrobię[emoji85] bolą mnie piersi, urosły, staniki zrobiły się za małe, zapachy mnie odrzucają, w żołądku muli strasznie, a do tego ciągle bym spała. Pierwsza ciąża [emoji848]
Ja się zaczęłam stresować jeszcze bardziej, bo śniło mi się że zaczęłam plamić. :-( jutro na wizytę jadę sama. Męża wezmę na następną wizytę pod koniec stycznia :-)
Będzie dobrze. To tylko sen :-) trzymam mocno kciukiBoże miałam podobny sen.
Ja to jestem tak zestresowana, ze jak nic się nie stanie to naprawdę będę w szoku i zacznę wierzyć w cuda. Nerwy mnie wykańczają. Dzisiaj całe do południa przebeczelam i doszłam do wniosku, żeby lepiej się to skończyło teraz niż przez następne kilka miesięcy będę w takim humorze przez co wszyscy ucierpią łącznie z tym dzieckiemnie potrafię się cieszyć. Tylko chodzę nerwowa, zła i płakać mi się chce.
U mnie 17, 15, 14, i 12To witaj w klubie [emoji4] w jakim wieku masz dzieciaczki? Mija szarańcza to córka 12 lat syn 11 i 9 i nasz Filipek [emoji72] z 34\35 tyg mial ZE. Z jednej strony cieszę sie z 2 kresek a z drugiej stresuje mimo ze gentyk mówił ze to byl przypadek.
Tak robiłam betę, po 48 h powtarzałam.A robiłaś betę?
Ja nie mam żadnych objawów, prócz napuchniętych cycków.Dziewczyny macie jakies objawy ciazowe? Kurcze to moja 5 ciąża a czuje sie jak jakas nowalijka. Jedynie co to piersi troche dają o sobie znać bardziej sutki. A i w sklepie jak zobaczylam śledzie to musialam kupic.