Iwkar
Fanka BB :)
PoznańTo ładnie, mogę spytać w jakim mieście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PoznańTo ładnie, mogę spytać w jakim mieście?
To może faktycznie jest lepiej niż tutaj, w Łodzi, mi wszyscy polecali Medeor i też do tego szpitala chciałam się zapisać, ale na NFZ w takim terminie nie było szansPoznań![]()
Sama sie dziwie, że tak szybko;p moze wyjdzie jakiś kawas jak już tam pójdeTo może faktycznie jest lepiej niż tutaj, w Łodzi, mi wszyscy polecali Medeor i też do tego szpitala chciałam się zapisać, ale na NFZ w takim terminie nie było szansfajnie, że się udało tak szybko dostać, jestem szczerze pod wrażeniem
![]()
Super, ciekawe czy tak samo będziemy też rodzićMamy ten sam OM i tez 25.11 zobaczyłam ||
Oraz tez mam córcię prawie 4 lata
Witam serdecznie
Coś spać nie mogę i zajrzałam na ForumCieszę się że grupa się rozrasta. do końca miesiąca pewnie jeszcze sporo nas dołączy
W środę Beta 380 dzisiaj po 48h 1075 wiec jest dobrze
Dobranoc![]()
No tak plus minus, beta powinna osiągać przyrost minimum 66%, ale już z tego forum wiem, że to nie jest sztywna reguła. Mi rośnie tak koło 120%, sprawdzałam tylko trzy razy, nie będę dalej sprawdzać, teraz cierpliwie czekam na USG. Ależ długie cykle, ja miałam równiutko 23dniowe, i siedmiodniową menstruację, to super życie, polecamMuszę po kolei skleić wątki przez kilka stron
U mnie powiększone piersi zostały od dni płodnych (tak już mam), ale co śmieszne miałam "przeczucie", że coś zaskoczyło. Niestety u mnie rozpiętość "tygodni" jest spora, bo zakładam, że to jakiś 4 tydzień, a aplikacja pokazuje mi 6 tydzień i 3 dzieńale taki to minus długich cykli. U mnie norma to 35-40 dni. W poniedziałek pójdę zrobić drugi wynik bety. Pierwszy miałam przedwczoraj (wynik 232),to wynik poniedziałkowy powinien być czterokrotnie wyższy? Jak myślicie?
Kochana kwestia przyzwyczajeniaNo tak plus minus, beta powinna osiągać przyrost minimum 66%, ale już z tego forum wiem, że to nie jest sztywna reguła. Mi rośnie tak koło 120%, sprawdzałam tylko trzy razy, nie będę dalej sprawdzać, teraz cierpliwie czekam na USG. Ależ długie cykle, ja miałam równiutko 23dniowe, i siedmiodniową menstruację, to super życie, polecam![]()
Pjona, ja po mamie takie krótkie i wieczne problemy z hormonami. W kółko cośKochana kwestia przyzwyczajeniamiesiączkuję tak od 12 rż. A ogólnie od 10go. Mam po mamie takie długie cykle. U mnie rodzinka już wie, nie wytrzymaliśmy z mężem
ale tylko rodzina i 3 najbliższych przyjaciół
![]()
Ja tezPoznań![]()
Kochana pamiętaj, że pracodawca przed upływem 3 miesiąca ciąży może Cię bezkarnie zwolnić. Nie chcę straszyć na zapasPjona, ja po mamie takie krótkie i wieczne problemy z hormonami. W kółko cośmamie powiedziałam, dwójce znajomych. We wtorek idę przedstawić sytuację bezpośredniemu przełożonemu
![]()