Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wieści [emoji6]Witajcie mało mnie ostatnio ale ledwo żyje..
Też już jestem po wizycie6t4d i serduszko biło. Wszystko jak na razie ok
![]()
Popytaj może znajdziesz jakiegoś gin co przyjmie szybciejNie byłam i nie mam jak się wbić. Takie terminy u mnie w mieście, że beczeć się chce.
No to super! Zawsze to człowiek spokojniejszy skoro dobrze przyrastaWg kalkulatora taki
T się nazywa że jest mozlliwosc wystąpienia konfliktu czyli wymieszania się Twojej krwi i dziecka, przy czym dziecko może mieć po Tobie krew i wtedy nie jest to tak niebezpieczne. Na początku ciąży każdy lekarz daje skierowanie na grupę krwi ale możesz powiedzieć bo przy jakimkolwiek plamieniu powinnaś mieć podaną w szpitalu immunoglobulineJeszcze pytanko ostatnie w dniu dzisiejszym [emoji28] czy trzeba zgłosić na początku ciąży ze jest konflikt serologiczny z mężem?
Ja od jutra zaczynam 7 tydzień i piersi bolą mnie lekko, jak przed okresem ale są zdecydowanie większe.Dziewczyny a piersi macie bolace? Bardziej miękkie czy twarde? Jutro ide na bete i schizuje ze cos może byc nie tak.
Ja bylam wczoraj u lekarza. Serduszka jeszcze nie ma. Kolejna wizyta 30 grudnia. Juz dostalam l4, mam leżeć i wypoczywać.Ja od jutra zaczynam 7 tydzień i piersi bolą mnie lekko, jak przed okresem ale są zdecydowanie większe.
A mam takie pytanie,do kiedy planujecie pracować?
Jeszcze pare dni temu czułam piersi a teraz nic kompletnie.Dziewczyny a piersi macie bolace? Bardziej miękkie czy twarde? Jutro ide na bete i schizuje ze cos może byc nie tak.