Joanulka
Fanka BB :)
Ja to raczej nie, o córkę w sumie rok, a teraz w 2 cyklu [emoji12] ale będę trzymała kciuki za Twoją fasolkę [emoji173]️ powinnaś w nagrodę dostać od razu 2![]()
Moje marzenie bliźniaki [emoji177]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to raczej nie, o córkę w sumie rok, a teraz w 2 cyklu [emoji12] ale będę trzymała kciuki za Twoją fasolkę [emoji173]️ powinnaś w nagrodę dostać od razu 2![]()
Piersi bolą i są większe. Też jutro idę na bete [emoji6].Dziewczyny a piersi macie bolace? Bardziej miękkie czy twarde? Jutro ide na bete i schizuje ze cos może byc nie tak.
Też mam kolejna wizytę 30 grudniaJa bylam wczoraj u lekarza. Serduszka jeszcze nie ma. Kolejna wizyta 30 grudnia. Juz dostalam l4, mam leżeć i wypoczywać.
Oj nerwowa to ja też jestem. Ciągle martwię się czy wszystko będzie dobrze z ciąża i czy dam sobie rade z 3 dzieci...Dziś się umówiłam do lekarza na 2 styczeń, cieszę się że tak szybko. Martwi mnie ciągle brak objawów no kompletnie nic oprócz nerwowości okropnej. Nawet apetyt mi nie dopisuje. Mam nadzieje że to nie jest zły znak.
Cudne wieści [emoji6]Dziewczynki moje kochane wszystko ok [emoji3] serduszko bije jak oszalał, termin porodu 2 sierpień [emoji3] wg USG ciąża młodsza o 3 dni. Mam też krwiaka, ale mam się nim nie przejmować, mogę plamić, ale ginek dał więcej progesteronu do łykania. Kolejna wizyta 08.01 no i mam umawiać się już na prenatalne [emoji3]
Miałam w tamtym tygodniu bóle podbrzusza, teraz się uspokoiły.A macie bóle podbrzusza??
Dokładnie o to samo się martwię dzień w dzień. Chciałam a teraz się martwięOj nerwowa to ja też jestem. Ciągle martwię się czy wszystko będzie dobrze z ciąża i czy dam sobie rade z 3 dzieci...