reklama

Sierpniowe mamy 2020

Udzielaj sie, jestes jedna z nas [emoji8]tule cie mocno
Dziękuję wam kochane za wsparcie i przykro mi was żegnac[emoji25] powiem szczerze że uśmiecham się przez łzy i już mówiłam do mojego że jak ktoś coś palnie typu a wy kiedy trzecie to się rozrycze na bank. Będziemy robić badania genetyczne płodu położną przed chwilką że mną rozmawiała o tym. Bo wynik histo nic nie da a po genetycznych poznamy płeć i powód poronienia.

reklama
Dziewczyny u was tez kroluja śledzie? Ja kupilam w musztardzie stwierdzilam ze jakies dziwne bleeee wzielam śledzie wyjelam z tego. Sosu i nalalam na nie pol sloika musztardy... Mniam a maz jak na wariatke na mnie patrzyl

O nie kochana to akurat nie prawda ja ostatnia miesiączkę miałam 7 listopada na wizycie byłam 5+3 i serduszko już było pięknie już biło. Teraz bylam na wizycie państwowej 6 tydzień i również serduszko już było. Każda ciąża jest inna dziewczyny wcześniej pisały że może być to winna sprzętu albo jest jeszcze zawcześnie i dlatego nie widać serduszka
. 😊😊
Tak moze zle sie wyrazilam. Moze moj lekarz ma kijowy sprzet nie mowie ze nie 😜 Fajnie ze widzialas juz serduszko. Gratuluję
Ale na tym etapie nie martwilabym sie na miejscu kolezanki.. bo to bardzo wczesna ciaza. A my chcemy wszystko od razu na juz😂

Dziewczyny u was tez kroluja śledzie? Ja kupilam w musztardzie stwierdzilam ze jakies dziwne bleeee wzielam śledzie wyjelam z tego. Sosu i nalalam na nie pol sloika musztardy... Mniam a maz jak na wariatke na mnie patrzyl

U mnie na razie chętki na śledzie brak :p Zaczęłam jeść masło (nie jadłam z 20lat). Kanapka z masłem, serem żółtym i pomidorem to jest to co mi do szczęścia wystarcza.

No a jak dla mnie to karp jest w smaku bez szału no, ale co kto lubi [emoji6] ja nawet na zakupy nie mam weny [emoji33][emoji1]
Koty mi fiksują przez tę temperaturę, myślą że wiosna idzie i pchają się na balkon [emoji85]nooooo ja niedługo wyruszam na łowy, już to czuję. W tygodniu byłam tylko po rybę, doznałam szoku, ludzie mogą się pozabijać w przedświątecznym szale. A w Tesco była promo na karpia, oooo to to już prawdziwy survival.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry