reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dziędobry Siostry, czy u Was też pada? Na spacer z psem mam iść i znowu pies zamieni się w śmierdzącą wydrę?🙈
Dziewczyny, czy Wy macie normalne sny? Mi się śnią tak okrutne głupoty, że zazwyczaj budzę się w szoku. Dzisiaj na przykład śniło mi się, że po wsi gdzie mam działkę biegał lis w szelkach, ludzie chcieli go przepędzić i nie mogłam ich przekonać że skoro ma szelki to jest czyjś, ktoś z sąsiadów wylał mi na głowę wiadro zwierzęcej krwi, darłam się na niego że jest debilem bo teraz wszystkie drapieżniki się zejdą jak krew poczują. Uciekłam na działkę, a tam łyse pole bez mojego domu, ludzie z pracy siedzą przy komputerach postawionych na trawie i klepią procesy, a przez siatkę próbuje się dostać na działkę... wielki, gadający wilk. Taki coś jak te ze Zmierzchu 😂😂😂
Ładnie 😁
A mi się śniło, że mi lekarz powiedział, że poroniłam i mam raka a potem następny, że wcale nie jestem chora i dzidzia żyje. Jak się obudziłam czułam się strasznie skołowana. 🙄

Ładnie 😁
A mi się śniło, że mi lekarz powiedział, że poroniłam i mam raka a potem następny, że wcale nie jestem chora i dzidzia żyje. Jak się obudziłam czułam się strasznie skołowana. 🙄

Okropny sen :o Musiałąś być przerażona? Mnie się ze trzy tygodnie temu śniło, że mój 5letni syn leży martwy i ktoś mnie pytał czy go czymś przykryję do trumny. Przez kolejny tydzień od tego snu byłam w depresji, do tej pory mam ciary na całym ciele jak o tym myślę :shocked2::shocked2::shocked2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:😨😰😰😰😰

A jak u Ciebie? Moja Fasola - mam nadzieję - ciężko pracuje :p dziś póki co poza bolącymi cycami nic mi nie jest :p Postęp prac przed świętami - o zgrozo! lepiej nie mówić :p 😱
Słabo słabo
Napewno w najbliższym czasie jajecznicy nie tkne
Przed świętami mam obawy dość spore zwłaszcza że na wigilii będzie moja mama i "teściowa
Wiec wypadało by się postawić ale tak bardzo chęci niema

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry